• Συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ «Συνοικισμός» της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, στην Ελευσίνα, τον Ιούνιο του 2018 και υλοποίηση δράσεων για τα παιδιά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια που πλαισίωσαν το φεστιβάλ Συνοικισμός, ήταν αυτόνομα εργαστήρια με θέμα τη διαφορετικότητα. Τα εργαστήρια βασίζονταν κάθε ημέρα σε ένα παραμύθι, το οποίο αφού θα αφηγούνταν με παιγνιώδη-παραστατικό τρόπο, θα περιλαμβάναν στη συνέχεια, δραματοποίηση, εικαστικά αλλά και θεατρικό παιχνίδι καθώς και μουσικοκινητικά παιχνίδια. Στόχος των εργαστηρίων αποτελούσε η βιωματική αναπαράσταση των παραμυθιών, η έκφραση ιδεών και συναισθημάτων με το σώμα του καθώς και η μάθηση μέσω των αισθήσεων, η ανάπτυξη της φαντασίας, η δημιουργική έκφραση και ο πειραματισμός με διάφορα υλικά και τεχνικές.

  • Συμμετοχή με δράσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό Ελευσίνας, το Δεκέμβριο του 2018, με δράσεις και παιχνίδια για τα παιδιά.

  • Συμμετοχή στη δράση «Αποκριά 2019» της Κοινωφελής επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας, υλοποιώντας εργαστήρια κατασκευών αλλά και αποκριάτικα παιχνίδια.